Solbukta er tilknyttet kjeden NM Hotels. Det er et landsdekkende tilbud av rusfrie overnattings-  og serveringssteder. I dag består kjeden av 51 steder, og de fleste ligger i naturskjønne omgivelser langt fra byens mas og larm. Vi ønsker at gjestene våre skal få oppleve gjestfrihet fra hjertet i et rusfritt miljø. På forskjellig vis forsøker vi å yte «det lille ekstra» for at du som gjest skal føle deg hjemme og trives hos oss.

Solbukta tilbyr utleie til enkeltpersoner og grupper. Med tre separate bygg kan vi ta i mot flere grupper samtidig. Solbukta har 123 sengeplasser fordelt på 30 rom. Alle soverom i Hovedhuset og på Rabben har bad med dusj. Det er flere møterom i ulik størrelse og en stor matsal.

Stedets beliggenhet og naturomgivelser skaper en fantastisk mulighet for rekreasjon og avkobling. Det finnes også mange aktivitetsmuligheter i nærområdet. Det er muligå bestille matservering eller man kan ha selvhushold.

På Solbukta leies det ut til alt fra kurs og konfersanser for bedrifter, menighetsweekender og enkeltarrangement som f.eks. bryllup.

Ta kontakt på booking@solbukta.no for et pristilbud tilpasset ditt arrangement