Solbukta har eksistert i vakre Øyenkilen (i nærheten av badestranda Foten) siden 1949. Solbukta eies av Norsk Luthersk Misjonssamband og ligger i naturskjønne omgivelser langt fra byens mas og larm. Vi ønsker at gjestene våre skal få oppleve gjestfrihet fra hjertet i et rusfritt miljø. På forskjellig vis forsøker vi å yte «det lille ekstra» for at du som gjest skal føle deg hjemme og trives hos oss.

Solbukta tilbyr utleie til enkeltpersoner og grupper. Med tre separate bygg kan vi ta i mot flere grupper samtidig. Solbukta har 123 sengeplasser fordelt på 30 rom. Alle soverom i Hovedhuset og på Rabben har bad med dusj. Det er flere møterom i ulik størrelse og en stor matsal.

Stedets beliggenhet og naturomgivelser skaper en fantastisk mulighet for rekreasjon og avkobling. Det finnes også mange aktivitetsmuligheter i nærområdet. Vi er kjent for god mat, trivsel og hos oss får du overnatting med fullpensjon! (Frokost, lunsj og middag).

På Solbukta leies det ut til alt fra kurs og konferanser for bedrifter, menighetsweekender og enkeltarrangement som f.eks. bryllup.

Ta kontakt på booking@solbukta.no for et pristilbud tilpasset ditt arrangement!