Utleie av solbukta

Solbukta ligger i vakre Øyenkilen (rett ved badestranda Foten), og har eksistert siden 1949. Solbukta eies av Norsk Luthersk Misjonssamband og ligger i naturskjønne omgivelser langt fra byens mas og larm. Vi er endestasjon (ingen gjennomgangstrafikk) og om man vil til Fredrikstads yrendre sentrumsliv, så er det bare 10 minutter i bil.

Vi ønsker at gjestene våre skal få oppleve gjestfrihet fra hjertet, og i et rusfritt miljø. På forskjellig vis forsøker vi å yte «det lille ekstra» for at du som gjest skal føle deg hjemme og trives hos oss.

Leir, kurs- og konferanser, leirskole

Solbukta tilbyr utleie primært til arrangement som konfirmantleir/andre leirer, kurs/konferanse, menighetsweekend og vi er sertifisert leirskole med lang erfaring på området.

Fasiliteter

Andre former for arrangement/event tar vi også imot med åpne armer. Med tre separate bygg kan vi ta i mot flere grupper samtidig. Solbukta har 115 sengeplasser fordelt på 30 rom. Alle soverom i Hovedhuset og på Rabben har bad med dusj. Det er flere møterom i ulik størrelse, kjellerstue/tv-stue og bordtennisrom. Fra januar 2024 har vi også en ny møtesal ferdigstilt. Her kan man ha 150 personer på stolrader (i den nye delen alene), og da kan man også disponere en spisesal til ca 125 personer i tillegg. Alternativt kan salene slås sammen til èn stor sal med plass til ca 300 på stolrekker eller 150 stk rundt bord (restaurant). Hvis man kun skal bruke rommet som restaurant (ikke bruke scene/lyd/bilde) så kan man få inn nærmere 190 gjester rundt bord).

Idyllisk beliggenhet i Østfolds skjærgård

Stedets beliggenhet og naturomgivelser skaper en fantastisk mulighet for rekreasjon og avkobling. Det finnes også mange aktivitetsmuligheter i nærområdet. Vi er kjent for god mat, trivsel og hos oss får du overnatting med fullpensjon! (Frokost, lunsj og middag).

På Solbukta leies det ut til alt fra kurs og konferanser for bedrifter, menighetsweekender og enkeltarrangement som f.eks konserter.

 

Ta kontakt for pristilbud tilpasset ditt arrangement!
Soverom m/ havutsikt. Sofaer fra Hovden Møbler (Kvalitets-seng kamuflert som sofa!)

 

Soverom m/ havutsikt. Sofaer fra Hovden Møbler (Kvalitets-seng kamuflert som sofa!)

 

De fleste rommene har dobbeltkøye nede + overkøye og sovesofa (4-5 plasser pr rom) Noen rom er mindre (1-3) Alle soverom i hovedhuset har eget flislagt bad. Soverommene i de andre husene er også koselige, men litt enklere standard.

 

De fleste rommene har dobbeltkøye nede + overkøye og sovesofa (4-5 plasser pr rom) Noen rom er mindre (1-3) Alle soverom i hovedhuset har eget flislagt bad.

 

Vi har en liten utescene nede på brygga ved båtene. Takk til dugnadsfolket!

 

Koselig med sosialt samvær på kvelden ved bryggekiosken (Denne kiosken er åpen hver dag fra St.hans til skolestart) (Ellers i året har vi en annen kiosk for leir og leirskole etc. som vi har åpent når det passer gjestene våre:)

 

Solbukta er kanskje selve definisjonen på idyll? Her er vi rett nedenfor Hovedhuset og «Stranda» på Solbukta. Like utenfor her er Onsøys skjærgård i nærheten av Hankø. Kanskje den vakreste skjærgården i landet…?

 

I begge de to andre byggene kan man ha selvhushold med eget lite/praktisk kjøkken med 2 kjøleskap og komfyr. På det andre internatet «Petico» er det 2 komfyrer.

På internatet Rabben er det også et fellesrom hvor ca 40-50 mennesker kan samles til f.eks frokost eller andre måltider. Det står bord og stoler klart til dette. Rommet har også en hjørnesofa, piano og enkelt lydanlegg + lerret. Prosjektor kan lånes på kjøkkenet i hovedhuset!

På Rabben har vi også mulighet for å lage «Kapell»/bønnerom. Dette er selvsagt noe gjesten velger helt selv. Bilde bare skisserer et eksempel på hva rommet kan brukes til:)