Bærekraftig og alkoholfritt kurs og konferansesenter

  • Utsøkt mat
  • Ny moderne scene/teknikk
  • Uslåelig beliggenhet
  • Rusfritt
  • Familievennlig
  • Gratis og nær parkering
  • Båthavn/gjestebrygge
Ta kontakt med oss

Vi tilbyr deg  konferanse i omgivelser som setter sansene dine i best mulig stand!

Sjø, skjærgård, utsikt, fred & ro.- God mat og god service, er ting vi mener legger et godt grunnlag for en god konferanse og et godt kurs arrangement. Vi tilbyr måltider, overnatting i fine hjemmekoselige rom, fullt konferanse opplegg, samt at vi også kan tilby underholdningspakker av mange slag! Vårt vertskap arbeider kontinuerlig med kultur -og underholdningsliv og står til din tjeneste for å bidra til at ditt arrangement blir uforglemmelig. I vårt rusfrie miljø står vi også for at man kan sende positive signaler til sine samarbeidspartnere ved å arrangere konferanse og kurs uten alkohol!

Nye muligheter….

Fra januar 2024 har Solbukta et helt nytt og moderne konferanse-tilbud! Vi bygger ut ny møtesal og aktivitetssal til en prislapp på 19 millioner. Solbukta er et pensjonat og vi har 70 års erfaring på å serverer våre gjester både frokost, lunsj og middag! I like mange år har vi holdt på vår grunnverdi om at vi skal være et komplett rusfritt sted for både barn og voksne. Kanskje du er den som vil ta med deg din bedrift til oss på en BÆREKRAFTIG KONFERANSE?

Bærekraft

Vi tenker miljø i alt vi jobber med, og det er ingen aksjonærer som tar ut utbytte, ev. overskudd går til humanitært arbeid. Ved å legge konferansen til Solbukta, så støtter du indirekte innsamling av penger til skole-helse-vann arbeid i Afrika.

Havna og gjestebrygga er nærmest definisjonen på idyll…DU kan låne båt, kjøpe is og kaffe i kiosken, og spille beach-volley mens barna leker i vannsklia rett ved siden av:)

Mange koselige soverom! Noen med dobbeltseng, noen køyesenger, noen med havutsikt!

VI har små konferanserom, og større konferanserom. Dette er det minste konferanse/møterommet vårt, som finnes vegg i vegg med kjellerstua. Her fins det en smart-tv som prosjektorløsning. Fungerer også utmerket som «kino» til en mindre gruppe barn.