Dette er Solkoret!

Solkoret er et blanda kor som har tilknytning til Solbukta i Øyenkilen, Fredrikstad. Koret ble startet i 2015 som et prosjektkor, og er det delvis fortsatt. Dirigent: Renate Gjerløw Larsen. Hun er en energisk og flott dirigent, som også er korets pianist.

Solkoret består av ca 30 medlemmer, og de fleste er i «satt» alder, men har mange gode stemmer. Koret har en sjelden solid mannsrekke! Sangene spenner seg fra salmer til frisk gospel. Det går litt i rykk og napp hvor ofte koret er ute og synger, i noen semestere har koret sunget like mange ganger som vi har øvd!

Vi er så heldig at vi får også øvingsfiler i Dropbox av Renate, slik at man kan forberede seg/øve på forhånd, og i etterkant av øvelser. Vi øver på Skontorp bedehus ved Engelsviken, mandager ca hver 3.uke. Adresse: Engelsvikenveien 74, 1628 Engelsviken. Øvelsene varer fra kl 18.30 til kl 21.00 med en kaffepause midtveis. Det er et kormedlem hver gang som serverer kake eller noe annet, etter en liste.

Litt om vår «CV» / våre konserter: Vi har sunget på Fredikstad Domkirkes 1. nyttårsdagsgudstjeneste 2 ganger. Vi har hatt flere konserter lokalt i Fredrikstad, og i Geilo kulturkirke. Vi har også hatt sangoppdrag på og for Solbukta flere steder. Solkoret har også deltatt på møter og sangkvelder på flere bedehus rundt i Østfold.

Har du lyst til å være med, så har vi plass til flere! Har du spørsmål, ta kontakt med: Tormod Gaustad  91 19 35 89