Gamingleir: I senere tid har vi arrangert leir inspirert av «Lan-party» konseptet, hvor GAMING står høyst på agendaen:) Lederne på leiren er studenter på gaminglinja ved Fjellhaug Int. høyskole! Vi stopper på 35 deltakere, så meld deg på før det blir for sent. Gamingleiren er den eneste leiren som har nattåpen kiosk! Og du får både frokost, lunsj, middag og kveldsmat. I tillegg har vi med ting som hører til: som flaggheising og litt andakt tilpasset unge game`ere blir det også:)

Re:design-leir: Solbukta samarbeider med NLM Gjenbruk i Dikeveien i Fredrikstad. Der har vi mulighet for mange ting som gir et godt grunnlag for systue og gjenbruk av klær, sko osv. Re:design-leir er et nytt konsept som kommer fra høsten 2024!

BBB leir: en utrolig populær leir hvor alle som er bestemor og/eller bestefar kan ta med seg et eller flere barnebarn som møter andre besteforeldre og barnebarn:) BBB-leir har vi TO ganger pr år! (April og oktober) (De kalenderen / arrangement på hovedsiden vår for datoer).

Sommerleir: tradisjonsrik leir som har vært i veldig mange år. Fokus på lek, sol, bading, båt og Jesus. Dette er leiren som veldig mange barn og ungdommer på Solbukta har tatt sine første skritt i tro, helt siden 50 tallet!

Juleverksted-leir: det ligger i ordet: det blir juleverksted! Og hva er det? Jo det kan være så mangt:) Blant annet har vi hatt STOR glede av å se f.eks en pappa og en datter som sammen har bakt pepperkaker. Vi har ledere både på «verksted» og i bakekroken og du får skikkelig førjulsstemning sammen med barna! I 2023 er det kun juleverkstedleir for 2.-4. trinn. Fra 2024 er det planlagt juleverksted-leir også for 5.-7.trinn (begge leirene er i november) (Se vår kalender eller «arrangement» i hovedmenyen for info om datoer).

Det er mange leirer å velge mellom! Meld på barna dine til en eller flere leirer iløpet av året, slik at de får både trening på å sove borte, møte nye venner og ikke minst får høre litt om Jesus. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til leir på Solbukta!

Påmelding til leir i regi av Misjonssambandet Øst skjer ved å kontakte regionskontoret. 

Mer info / påmelding elektronisk? Klikk her: Trykk her for å komme til skjema.

Postadresse/epost:  
NLM Region Øst
Sinsenveien 25
0572 Oslo

Telefon: 22 00 73 90. E-post: ost@nlm.no

Greit å vite ved påmelding:

  • Påmeldingsfrist er 14 dager før leiren starter.
  • Ved registrering til leir får du faktura og info tilsendt i posten.
  • Bruker du spesielle medisiner eller har sykdom som påvirker opphold og kosthold må du melde i fra ved påmelding og ankomst på leirstedet.
  • Ved avmelding 1-6 dager før leirstart får man igjen 50 % av leiravgiften
  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed, må man betale for hele oppholdet.

Vi ønsker mennesker med funksjonshemminger velkommen på våre leirer.

Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.