Arranger leir på solbukta

Solbukta er et ideelt sted for å arrangere leir. Vi arrangerer et mangfold av leirer, inkludert gamingleirer, redesign-leirer, sommerleirer, adventsleirer og familieleirer, samt konfirmantleirer. Som sertifisert leirskole tilbyr vi også en unik opplevelse for skolegrupper.

Kapasitet på leirstedet

Med 115 sengeplasser fordelt på 30 rom og fasiliteter som møterom i ulike størrelser, tv-stue, og bordtennisrom, har vi kapasitet til å imøtekomme flere grupper samtidig – til alle årstider.

Solbukta leirsted i Østfold – minneverdige opplevelse

På Solbukta kan ungdommene glede seg over god mat og fullpensjon under oppholdet, inkludert frokost, lunsj og middag. Vi ønsker å skape minneverdige opplevelser for unge mennesker, hvor de kan utforske, lære og vokse i et trygt og støttende miljø. Enten det er gjennom lek, læring eller fellesskap, legger vi til rette for en ungdomsleir som vil etterlate varige minner og inspirasjon.

Solbukta leirsted ligger nydelig til i Østfolds skjærgård

Solbukta ligger i Øyenkilen i Fredrikstad kommune, ca 1 mil fra Fredrikstad sentrum – i Østfold fylke. Opplevelser i skjærgården er mindre enn et steinkast unna, og Gamlebyen (Nordens best bevarte festningsby ligger også bare en drøy mil unna).

Ta kontakt for mer informasjon om Solbukta leirsted

Påmelding og informasjon om våre leier

De fleste leirene våre er tilknyttet NLM og Misjonssambandet Øst (NLM Region øst) er arrangør. Dette betyr at påmelding skjer i NLM sine kanaler. Du finner påmelding/annen info ved å KLIKKE HER.

Lese litt om hver og en av leirene våre? KLIKK HER!

Finner du ikke leiren du vil melde deg på til via lenken over? Da er ikke leirpåmeldingen lagt ut enda.

Vi på Solbukta har også noen egne ungdomsleire, som f.eks «Skjærgårdsferien« som er en familieleir midt på sommeren. Info om denne leiren finner du i kalenderen vår (juli) eller du kan gå inn på «arrangement» i hovedmenyen vår.

En vanlig leirsommerdag starter med flaggheising, frokost og så samling i møtesalen med andakt. Så det tid for å boltre seg i Solbuktas mange fasiliteter. Fotballbanen er alltid populær, og mange trives også på beachvolley-banen. Men har du prøvd kubbespillet? Skulle det bli for varmt kan du kjøle deg ned i vannsklia eller hoppe i havet. I den flotte havna vår er det både vest og båt som du kan låne om du ønsker deg en rotur (selvsagt under oppsyn av våre dyktige leirledere). Når båten er fortøyd kan du ta en tur innom kiosken for å kjøpe is og brus. Om du har plass til mer er det kanskje grilling til middag. På kvelden er det samling med fokus på Jesus og misjon, men det skal også bli tid til hygge på rommet før lyset slukkes.

Stikkord for leir på Solbukta:
Jesus, glade barn og voksne, lek og spill, god mat, godt fellesskap og nye vennskap. Leir på Solbukta gir opplevelser og minner for livet.

Solbukta har helårsdrift og kjører leir også i vinterhalvåret.

Bading - ungdomsleir på Solbukta i Østfold-skjærgården.
Gamingleir på Solbukta.
Gamingleir