Hovedhuset

– 11 soverom med totalt 45 sengeplasser hvor alle soverom har eget bad

– matsal og kjøkken

– stort møterom

– kjellerstue

– aktivitetsrom

– konferanserom m/ smart TV.

– Wifi 
 

Rabben

– 11 soverom med totalt 49 sengeplasser hvor alle soverom har eget bad

– 1 stk matsal/møterom/aktivitetsrom

– kjøkken til selvhushold

– Wifi

Petico

– 8 soverom med totalt 26 sengeplasser

– kjøkken til selvhushold

– 2 stk stuer/oppholdsrom

– 3 bad

– Wifi

 

Her er en illustrasjon av tilbygget, som står klar innen januar 2024. Nybygget vil gi plass til opptil 300 personer. Man kan leie kun den nye delen, som har moderne scene, lys, lyd og prosjektor-utstyr og eget teknikerrom. Salen har da plass til ca 150 personer på stolrekker. Med et slik sal-løsning, fins det da i tillegg en spisesal med plass til ca 125 spisegjester. Alternativt kan man åpne slik at alt blir en stor sal. Da er kapasiteten i salen på inntil 190 spisegjester (dog max 140 spisegjester om det skal kombineres med konsert/møte/konferanse uten omrigg.) (Illustrasjon: Alt Arkitektur)

Flere bilder:

Soverom m/ havutsikt. Sofaer fra Hovden Møbler (Kvalitets-seng kamuflert som sofa!)
Noen soverom har dobbeltseng, noen har køyer, noen har begge deler:) I hovedhuset har vi god pensjonat-standard på rommene våre; alle med eget, flislagt bad/wc. På internatet Rabben er det litt enklere standard, men koselig og alle rom har eget bad/wc. Vi har singlerom, rom som passer for 2 personer, og vi har mange familierom med plass til 4-5 personer. På to utvalgte rom tillater vi hund. Men vi tillater ikke hund på noen innendørs fellesarealer.
På internatet Rabben er det også et fellesrom hvor ca 40-50 mennesker kan samles til f.eks frokost eller til et møte/samling/enkelt selskap. Rommet har også piano og lerret enkelt lydanlegg + lerret. Prosjektor kan lånes (står innelåst på Rabbens lagerrom).
Vi har en liten utescene nede på brygga ved båtene. Her kan man ha grillkveld eller man kan ha friluftsgudstjeneste. Dette blir starten på Solbuktas «Pilgrimssti» som tar deg videre langs vannet, opp i skogen og til en ny gapahuk på hele 70 kv.meter! Ute på odden finnes det egen bålplass (husk skogbrannfare).
Vi har også kiosk helt nede ved vannet, på gjestebrygga. Den er åpen hver dag i hele skoleferien (åpen i helgene fra 1. juni og ut august). Vi har også fotball-løkke, beach-volley bane m/ mini-tribune, trampoline og vannsklie (inntil 13 år). Utenom sommerferien, har vi også en annen kiosk som kan brukes av våre gjester, rett ved grillbua litt lengre oppe på plassen.