På denne siden finner du diverse info om våre leirer! De fleste leirene våre er tilknyttet NLM og Misjonssambandet Øst (NLM Region øst) er arrangør. Dette betyr at påmelding skjer i NLM sine kanaler. Du finner påmelding/annen info ved å KLIKKE HER.

Finner du ikke leiren du vil melde deg på til via lenken over? Da er ikke leirpåmeldingen lagt ut enda.

Vi på Solbukta har også noen egne leirer, som f.eks «Skjærgårdsferien» som er en familieleir midt på sommeren. Info om denne leiren finner du i kalenderen vår (juli) eller du kan gå inn på «arrangement» i hovedmenyen vår.

En vanlig leirsommerdag starter med flaggheising, frokost og bibelsamling. Så det tid for å boltre seg med stedets fasiliteter. Fotballbanen er alltid populær, og mange trives også på sandvolleyballbanen. Men har du prøvd kubbespillet? Skulle det bli for varmt kan du kjøle deg ned i vannsklia eller hoppe i havet. I den flotte havna vår er det både vest og båt som du kan låne om du ønsker deg en rotur. Når båten er fortøyd kan du ta en tur innom kiosken for å kjøpe is og brus. Om du har plass til mer er det kanskje grilling til middag. På kvelden er det samling med fokus på Jesus og misjon, men det skal også bli tid til hygge på rommet før lyset slukkes.

Stikkord for Solbuktasommer:
Jesus, glade barn og voksne, sol og bading, lek og spill, god mat og nye vennskap. Leir på Solbukta gir opplevelser og minner for livet.

Solbukta har helårsdrift og kjører leir også i vinterhalvåret.

I adventstiden har vi «juleverksted» og «mini-juleverksted» som er jule-leirer for de minste og største barna på barneskolen. Andre leirkonsepter som har kommet i senere tid, med stor suksess, er GamingLeir og Re:design leir og vi vurderer også «Camp Solbukta!».