SommerRevy i bukta!

I juni 2024 kommer det for første gang sommerrevy på Solbukta! Som med alle våre andre arrangement er dette alkoholfritt, men definitivt latter-FYLT!

Bjørnar Spydevold har spilt 7 sommersesonger på Båthusteateret i Fredrikstad sammen med Fredrikstadguttane. Vigdis Lunde har også lang fartstid både som sangerinne og humorist. Hun har spilt revy både sammen med Øyvind «Raymon» Johannessen og med Yngvar Numme & Tor Erik Gunstrøm (Dizzie Tunes). Renate Gjerløw Larsen har spilt 6 sommere i Soon med sommerrevyen «Sommerkveld ved fjorden» med stor suksess. Morten Gjerløw Larsen skrev sin første revy som 15 åring, og har siden den gang spilt både komedie og revy utallige ganger igjennom en snart 30 år lang karriere. Bjørnar og Morten var blant annet kjent som 2 av frontfigurene i «Julefarsene på Mølla» som gikk sin seiersgang i starten av 2000-tallet, hvor Vivi Haug også spilte en av hovedrollene.

14. juni, 19. juni og 20. juni smeller det på Solbukta, når disse 4 gjør sitt første samarbeid, i «SolbuktaRevyen: på grensa te` allsang!».

Dersom dette blir populært, blir det garantert flere muligheter til å oppleve dette nye firkløveret!!

BESTILLE? Klikk datoen under:

14. JUNI     Utsolgt!

19. JUNI    

20. JUNI