Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

The sound of SAMUELSONS!

6. august 2022 @ 20:00 - 21:30

kr300,00

For 5 år siden ble det lansert et «show konsept» på SolbuktaFestivalen. Dette var inspirert av «Gaither vocal band», som fortsatt er gigant-store i USA. På festivalen i år lanseres et nytt slikt konsept. Denne gangen er det «Samuelsons» som får sin «tribute». Brødrene Samuelson var utrolig populære både i Skandinavia og i USA på 70 tallet (og 80 tallet). De hadde en anelse country og southern gospel inspirasjon (Som Gaither Vocal Band), men samtidig låt de mer som Vikingarna og andre svenske dans-band av høy kvalitet.

En av Sveriges store rock-gospel pianister: Stig Lindell har, sammen med Solbuktas Morten Gjerløw Larsen, utviklet denne «tribute-konserten» til de legendariske Samuelson-brødrene. Stig og Morten har, med dette som utgangspunkt, snekret sammen et nytt kristent showkonsept som de ønsker å reise rundt med etter denne sommeren. Konseptet har fått navnet «The sound of SAMUELSONS», og består av svenske musiker-storheter, samt to nordmenn: Frode Moltemyr og Morten Gjerløw Larsen. For deg som er ekstra interessert: Stig og Morten har ganske tett dialog om dette med både Jard og Kjell Samuelson (2 av de 4 «originalene»).

The Sound Of Samuelsons:

Vokal: Dan Edvinsson, Frode Moltemyr og Morten Gjerløw Larsen.

Piano/Kapellmester: Stig Lindel, trommer: Jocke Sundler, bass: Janne Ståhl, gitar/vokal: PM Karlsson, keyboard: Frank Ådahl.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
6. august 2022
Tid
20:00 - 21:30
Kostnad:
kr300,00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
www.solbukta.no

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart