Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Skjærgårdsferien 2021: hjemme-ferie med familien til lav pris!

20. juli 2021 - 24. juli 2021

Gratis

Skjærgårdsferien på Solbukta er et tilbud vi er veldig stolte av. Det er en familieferie med LITT leirpreg. Programmet er helt valgfritt. Man kan nyte late dager i solen, bade, dra på båttur, spille fotball, leke i vannsklia eller spille volleyball turnering på beach-volley banen. Du kan ankomme i campingvogn, båt eller du kan leie kjempekoselige rom med eget bad.

Vi serverer «flexi-frokost» fra kl 08.30-10.30 (dette betyr at du ikke behøver å stå opp så tidlig) OG du kan smøre deg matpakke inkludert i prisen, og slippe å betale for lunsj. Vi serverer middag kl 17.00. I tillegg får du tilgang til enkel kveldsmat (knekkebrød, corn flakes, enkel påleggsbuffet) inkludert i prisen, hvis du leier rom.

Familieferien starter tirsdag 20. juli og varer til lørdag 24. juli. Torsdag 22. juli er det «maritim aften» (kun for Skjærgårdsferiens deltakere). Her drar vi på båttur til Strømtangen Fyr, nyter skjærgårdsidyllen i Onsøylandet, og koser oss med «havets festbord» servert ute på fyret. Dette er også inkludert i prisen, dersom du leier rom.

Dersom du bor i båt er prisen kr 200,- / 260,- pr døgn inkl strøm + måltider. Campingvogn/bil: kr 300,- pr døgn + måltider.

Flexifrokost koster kr 110,- (Voksen/ fra 15 år) og 80,- (barn under 15 år) Dette er altså inkludert matpakke!

Middag kr 150,- (voksen/ fra 15 år) og kr 100,- (barn under 15 år).

Maritim Aften (Sjømat buffet på Strømtangen fyr) kr 225,- pr voksen/ fra 15 år) og kr 100,- pr barn under 15 år.

Overnatting: leie av rom med bad (pr døgn) kr 300 pr voksen og 200 pr barn (under 15 år). Maxpris pr familie i flersengsrom: kr  800,- pr døgn. Enkeltromstillegg (om du vil bo alene på ett rom) kr 200,- pr døgn. Sengetøy er ikke inkludert, men kan medbringes eller leies (på bestilling) for kr 110,- pr sett. Sovepose er ikke tillatt av hygieniske årsaker. Det legges dyne og pute på alle senger.

TALERE PÅ SKJÆRGÅRDSFERIEN 2021: Martin Dyngeland og Sveinung Thingbø!

Vi har egne ung-ledere på ferie-leiren som kan se til barna mens du som forelder kan få litt tid i sola med lukkede øyne:-) Vi drar igang litt leker og aktiviteter i løpet av dagen for den som vil. Vi pleier også å ta en tur til byen en dag og kanskje en tur på bowling eller kino hvis det regner en av kveldene.

Vi har også kveldsåpen kiosk nede på brygga hvor vi pleier å ha siste del av dagen med kaffe, vafler, godis, is og myggspray! 🙂

Solbukta er et 100% rusfritt sted. Vi ønsker at denne ferien også skal være helt rus/alkoholfri og ber alle deltakere om å respektere dette.

Detaljer om program og talere kommer snart. Men hver dag har vi morgenbønn ute i frukthagen. Vi har samling/møte både for barn, ungdom og voksne, med både sang og tale/andakt. Vi ønsker å skape et sosialt fellesskap på «Skjærgårdsferien» og håper alle vil delta på kveldssamlingene etter middagen. Men alt i programmet er altså helt frivillig:)

Vi har nå åpnet påmeldingen! Klikk deg inn nederst i arrangementet her på nettsiden for å melde deg på! All betaling skjer først ved ankomst 20. juli. Dersom noe er uklart kan du sende en mail til: post@solbukta.no

Du kan også ringe oss på tlf 69 33 11 68. Velkommen til Skjærgårdsferien sommeren 2021!

 

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Start:
20. juli 2021
Slutt:
24. juli 2021
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , , , , , ,

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart