Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SolbuktaRevyen: «På grensa til allsang» (14. juni)

14. juni @ 19:00 - 20:30

kr300,00

EN IDYLLISK OPPLEVELSE med både humor og magiske musikkinnslag,– med en ny kvartet hele Østfold bør oppleve! Du vil møte på scenen: Vigdis Lunde, Bjørnar Spydevold, Renate Gjerløw Larsen og Morten Gjerløw Larsen.

Vi drister oss til å si at, for første gang i historien, skal Solbukta arrangere sin egen SOMMERREVY! I juni vil 4 kjente og kjære Østfold-artister ta deg med på en musikalsk –og humorfylt sommerkveld her på «nye Solbukta».

Bjørnar Spydevold var med i Båthusrevyen til Fredrikstadguttane i 7 år. Bjørnar og Morten Gjerløw Larsen spilte julerevy sammen på Røde Mølle i flere år. Vigdis Lunde er også et kjent Østfoldnavn som har gjort det stort innen både humor, show og musikal. Og: Renate Gjerløw Larsen har spilt sommerrevy i Son i mange år, i tillegg til sine engasjement både på show –og musikalscenen i hovedstaden.

Vil du sikre deg billetter nå? Se lenger ned på denne siden!

(PS: foreløpig er det ikke lagt opp til matservering på denne forestillingen, men vi jobber med å lage til et grillmat-opplegg ute i solen, før revyen, for de som ønsker det. Dette er ikke inkludert i prisen på kr 300,-)

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
14. juni
Tid
19:00 - 20:30
Kostnad:
kr300,00
Kategorier for Arrangement:
, , , , , , ,

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart