Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Påskekonserten «Til alle tider» (Gressvik krk)

18. april 2022 @ 16:00 - 17:30

Det er 5. året på rad Solbukta arrangerer oppstandelseskonserten «Til alle tider». Ifjor var riktig nok konserten digital, og vi spilte for tomme seter. Da vi skulle lage digital konsert ifjor flyttet vi til GRESSVIK KIRKE. Dette gjør vi også i år,- men nå med publikum!

Frem til Solbukta får sin nye konsertsal så føler vi at påskekonserten er veldig koselig å ha i Gressvik kirke. Også med tanke på koronaen. Selv om det ikke er noen restriksjoner på kulturarrangement lenger, så fyller vi IKKE kirken stapp full. Vi ønsker at du som publikummer skal føle deg trygg og ikke få «sild i tønne» følelsen på konsert:)

I år er også 4-kløveret samlet igjen: Cathrine Iversen, Renate Gjerløw Larsen, Morten Gjerløw Larsen og Harald Høidahl!

Bestilling gjøres her på nettsiden til Solbukta. Du bestiller og betaler billetten(e) dine her. Konserten er altså i Gressvik kirke 2. påskedag kl 16.00-17.15 ca. Dersom du ikke har billetten din med deg ved ankomst, går det stort sett bra fordi vi har liste i døra med navn på alle som har bestilt/kjøpt på forhånd.

Obs: har du med barn med gratis adgang? Vi gir gratis inngang til barn under 13 år. Disse kan man ikke bestille plass til her på nettsiden, MEN: dersom du skal ha med et barn under 13 år: send oss en epost med navnet på din bestilling og informèr oss om at du har med deg et barn, så noterer vi dette i bookingen! Send epost: post@solbukta.no 

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
18. april 2022
Tid
16:00 - 17:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Gressvik Kirke
Haugeveien 20
Gressvik, 1621 Norge
+ Google-kart