Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

«Noe Større» konsert m/ Renate Gjerløw Larsen og Sindre Skeie

2. august @ 18:00 - 19:00

kr300,00

Renate Gjerløw Larsen har hatt sin egen solokonsert nesten alle år på SolbuktaFestivalen. Flere ganger er det denne konserten vi har fått mest positive tilbakemeldinger på. Derfor har vi igjen utfordret Renate til å fortsette i samme spor som før, å lage konserter med kristent innhold med solide, dype tekster og fortellinger mellom sangene. I år har hun fått med seg selveste Sindre Skeie, som har skrevet teksten til årets sanger. Sindre er også med på scenen og leser/forteller om innholdet. Dette blir en solid konsertopplevelse, og det er flere grunner til at vi ÅPNER årets festival nettopp med denne konserten! Løp og kjøp:)

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
"Noe Større" (Renate Gjerløw Larsen & Sindre Skeie)
Obs: hvis du skal se flere konserter ila festivalen, da lønner det seg å kjøpe festivalpass! Se her om du ønsker mer info: https://solbukta.no/arrangement/solbuktafestivalen-og-stevnet/
kr 300,00 inkl. Mva

Detaljer

Dato:
2. august
Tid
18:00 - 19:00
Kostnad:
kr300,00
Kategorier for Arrangement:
, , , , , ,
Arrangement Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
www.solbukta.no

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart