Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kongen & Koldtbord 2. mars (dagtid)

2. mars 2022 @ 12:00 - 15:00

kr350,00

Nytt «lunsjkonsept» nå også som middag! Og på den musikalske menyen er det nå ELVIS sin tur! Renate & Morten har presentert for oss både Prøysen, Erik Bye, Evert Taube, Musicals, og Salmer til lunsj. Harald Høidahl og Hege Saugstad har gitt oss «Simon & Garfunkel – til lunsj». Nå er det dags for Kongen av dem alle: ELVIS! Dette kombineres som vanlig med vårt utsøkte koldtbord.

Ser du nøye på de fire arrangementene med «Kongen & koldtbord» (Elvis) så vil du se at det er noen «Kongen & Koldtbord» som er på dagtid og andre på kveldstid. Onsdag 2. mars er det lunsj-koldtbord (kl 12.00-15.00)

Pris LUNSJ & Konsert kr 350,- pr. pers.

Dette er inkludert både buffet/koldtbordet, dessert, kaffe og konserten!

Bestill i god tid! 4 forestillinger har blitt revet bort på kort tid! Velkommen!

OBS angående betaling med Vipps: Du kan enkelt betale med kort når du går til bestilling (klikk rett over her). Dersom du velger å betale med Vipps må du IKKE! gå inn på vipps appen og sende penger til Solbukta. Det er et annet Vipps nummer i vår nettbutikk, enn Vipps nummeret man kan søke opp i Vipps-appen. Du skal altså ikke søke opp Solbukta i Vipps, men følge instruksjonene på solbukta.no på bestillingssiden (handlekurven) hele veien. Hvis du ikke får dette til kan du ringe oss for å få hjelp på 69331168.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
2. mars 2022
Tid
12:00 - 15:00
Kostnad:
kr350,00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
www.solbukta.no

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart