Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

KONSERT: «Kärleken & Livet» m/ Cathrine & Renate

4. august 2023 @ 18:00 - 19:15

kr300,00

Dette er en konsert som Solbukta har bestilt av de to sangerinnene Cathrine Iversen og Renate Gjerløw Larsen. De har gjort mange konsepter, -og har en lang scene-reise sammen, med alt fra torsdagskoret i Glemmen Kirke til Melodi Grand Prix, Lyden av Lørdag og Beat for Beat (Nrk).

Renate spilte i «Les Miserables» da den ble løftet opp som fullskala musikal på Folketeatret i Oslo i 2017 – 2018. Hun er også kjent for veldig mye annet, bl.a. oppsetninger på Blå Grotte og City Scene, samt alle sine konsertkonsepter sammen med ektemannen. Her på Solbukta har Renate vært med på flere suksesser som bl.a. «Elvis til Lunsj» og ikke minst «Jul i Bukta».

Cathrine Iversen er solist i Secret Garden og har blitt en kjent og kjær sangerinne så vel i Asia som Europa og Norge. Cathrine har mange konserter rundt omkring iløpet av året, som f.eks sine Julekonserter, påskekonserter og mye annet. Cathrine kombinerer artistyrket med sykepleieryrket og jobber på Kalnes når hun ikke står på en eller annen scene rundt omkring i verden:)

Vi gleder oss enormt til disse to skal åpne Solbuktafestivalen 2023 med sommerkonserten «Kärleken & Livet»!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
4. august 2023
Tid
18:00 - 19:15
Kostnad:
kr300,00
Kategorier for Arrangement:
, , ,

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart