Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Jul i bukta 8! (18. des)

18. desember @ 19:00 - 22:00

Det er lenge til jul! Og vi har ikke tenkt til å selge billetter til julen 2024 riktig ennå.

Men mange spør tidlig om det blir «Jul i bukta» og hvilke datoer. Derfor legger vi det ut i kalenderen allerede nå, og på oppfordring, åpner vi salget tidligere enn før….mest sannsynlig i juni.

Jula 2023 flyttet vi inn i nye lokaler og det var så utrolig koselig å dele både ny sal og nytt juleshow med hver og en! Men LITT kaotisk var det (for oss) med nytt lydanlegg, ny strømtavle, nytt alarmanlegg osv osv. Innen jula 2024 regner vi med å ha stålkontroll på all teknikk og alt annet rundt et julebordsshow. Vi følte vel at alt gikk bra, men vi rakk ikke alltid å være så service-mind`ed som vi ønsker å være,- kanskje fordi vi var litt mer stressa enn vanlig:-) Men vi er så utrolig takknemlige for alle som kom! Så vi ønsker ALLE hjertelig velkommen tilbake…..og vi blir alltid kjempeglade for å se nye ansikter også!

JUL I BUKTA vol.8 (2024) blir et helt nytt show. Konseptet Jul i bukta har fokus på 4 hovedsaker:

  1. Alkoholfritt
  2. God mat og mye for pengene
  3. Showet er ny-laget hvert år
  4. Det skal være koselig, og alle skal føle seg velkommen.

Planen er klar også for «Jul i bukta 8»: Renate & Morten (sammen med Bukta-bandet) inviterer til hele 15 juleshow-kvelder fra ons. 27. november til fre. 20. desember i 2024!

VIKTIG INFO TIL DEG SOM BESTILLER BILLETTER:

Når starter det?: Anbefalt oppmøtetid ca 18.30. Middagen starter 19.00. (Dørene åpner 18.00).

Bordplassering: Alle blir bord-plassert før ankomstdagen. Hovedregel er at vi plasserer fra fremst til bakerst etter dato man bestiller. Hvis du bestiller alle billetter i ett navn, da får dere automatisk plasser samlet. Hvis du bestiller flere ganger, men fortsatt i ett og samme navn, så blir dere også automatisk plassert sammen. Hvis du ønsker å sitte sammen med noen andre som har bestilt i eget navn, da må dere melde ifra på bestillingen deres i «notat» feltet. (Eller sende en epost i etterkant).

Mat-allergier: All maten vi lager til julebuffeten er glutenfri. Det meste er også laktosefritt. Men gi beskjed i din bestilling om noen har allergier. Og: det er veldig viktig å skille mellom laktosefri og melkefri (!) Frist: Ved litt spesielle allergier/behov, er for sent å gi beskjed 2 dager før. Vi må vite i god tid slik at vi eventuelt får bestilt spesialprodukter som kreves. Obs: pristillegg kan forekomme i helt spesielle tilfeller.

Parkering/glatte veier: Hvis det er glatt: sett på pigger på støvlene dine. Det er ikke alltid vi klarer å strø over hele området, og det kan være glatt der du parkerer bilen. NB: det er parkering innerst på området, nær hovedbygningen og ned mot vannet:) Vi jobber også med å anlegge en ny liten gangsti nederst på gresset/fotballbanen på motsatt side av fjellet hvor det går en gangsti idag. Hvis du parkerer først på området, ved røde garasjen og fotballbanen/plenen, så mot treene og fjellet! Der blir det en ny grusvei! Gå uansett forsiktig og hold gjerne noen i armen:)

Komplett dato-oversikt Jul i bukta vol.8 (2024):

Onsdag 27. nov., Torsdag 28. nov., Fredag 29. nov., Lørdag 30. nov.

Onsdag 4. des, Torsdag 5. des, Fredag 6. des, Lørdag 7. des

Onsdag 11. des, Torsdag 12. des, Fredag 13. des, Lørdag 14. des

Onsdag 18. des, Torsdag 19. des, Fredag 20. des.

Detaljer

Dato:
18. desember
Tid
19:00 - 22:00
Kategorier for Arrangement:
, , , , , ,
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
www.solbukta.no

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart