Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

JUL I BUKTA (3.12.)

3. desember 2022 @ 19:00 - 22:00

kr695,00

Det er 6. året på rad vi arrangerer «Jul i bukta». Det alkoholfrie julebordet har visst seg å være noe folk vil ha. Under koronaen var det naturlig nok færre besøkende hos oss, men nå håper vi «alle» kommer tilbake!

Før koronaen fylte vi lokalet litt for fullt, og det var trangt i salen. Vi kommer ikke til å fylle salen så full igjen, verken med eller uten pandemi:)

Som ifjor er det Renate & Morten som skal gi deg både humor og fine sang-opplevelser, og bandet er også det samme som ifjor, med: Arild Mortensen (piano), Dag Anders Sandell (bass), Jon-Erik Gretland (gitar) og Bjørnar Pettersen (trommer). Lyd: Tommy Gundersen.

Vi ønsker gamle og nye tilhørere HJERTELIG velkommen til «Jul i bukta» julen 2022! Vi lover utsøkt julemat, deilig kaffe & dessert og et stemningsfullt juleshow. Alt dette for kr 695,- !

Husk: hvis du bestiller for flere ELLER om du bestiller og vil sitte sammen med noen som allerede har kjøpt: bare skriv en liten beskjed til oss i kommentarfeltet i din bestilling, så ordner vi dette. Det samme gjelder hvis du f.eks er rullestol-bruker. Si gjerne ifra på forhånd, så kan vi planlegge hvor du/dere skal sitte.

Arrangementet starter 19.00, oppmøte: gjerne 20-30 minutter før (ca 18.30). Julemiddag først, så konsert.

For den som har litt trøbbel med å gå langt? Man kan kjøre helt til døra og det er heller ikke langt å gå fra parkeringen!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
3. desember 2022
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
kr695,00
Kategorier for Arrangement:
, ,

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart