Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Festivalkonsert: GARNESS

7. august 2021 @ 19:00 - 20:30

Duoen Garness består av tvillingsøstrene og multiinstrumentalistene Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim. Deres musikalske særpreg er basert på det unike vokale samspillet som på mange måter reflekterer jentenes tvillingforhold. Gjennom tekstene de skriver, ønsker søstrene å formidle hva de tenker om mange av livets utfordringer og gleder, tro og tvil, og dele følelser og erfaringer som de håper lytteren også kan kjenne seg igjen i.
Med seg til Solbukta har de Hildegunns ektemann Torjus Vierli (og Ingelins svoger) som tryller frem de lekreste toner og groover på ulike tangentinstrumenter, i tillegg til å være en habil korist. På programmet for konserten står både sanger fra deres to engelskspråklige plater, men også sanger på norsk som jentene har skrevet sammen med tekstforfattere som deres bestemor Haldis Reigstad og Jostein Ørum (Gåten om korset). Duoen er også veldig glad i å tolke utvalgte favoritter blant salmer og bedehussanger, så ikke se bort fra at det vil komme en og annen kjent salme i ny drakt. Jentene skriver også ny musikk om dagen, og kanskje kommer det en liten smaksprøve på noe av det de pusler med. Garness ble for alvor introdusert for det norske folk da de holdt julekonsert på NRK1 lille
julaften. Deres kritikerroste album Barnet i krybben er blitt en julefavoritt for mange.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
7. august 2021
Tid
19:00 - 20:30
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
www.solbukta.no

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart