Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Den tradisjonelle JULEMIDDAGEN 7. desember

7. desember 2021 @ 18:00 - 21:00

Gratis

Dette er den «gamle» julemiddagen som «alltid» har vært på Solbukta. «Jul i bukta» er det nye julebordskonseptet med show og middag, men den tradisjonelle julemiddagen som er på tirsdag i den første hele desember-uka er noe annet:)

Her inviterer vi alle Solbuktavenner, dugnadsfolk, tidligere ansatte, og alle andre frivillige og/eller folk som har et forhold til Solbukta. Vi starter med oppmøte kl 18.00, julemiddag på buffet serveres fra kl 18.30. Her står god mat og det sosiale i høysetet. Og er vi heldige så får vi et par innslag av tale eller kanskje en liten julefortelling?

Vi ber om forhåndspåmelding fordi vi må vite hvor mange vi skal beregne mat til. Det står her på nettsiden ved påmelding at det er gratis. Prisen er kr 250,- pr person for julemiddag med dessert. Men på dette arrangementet som venter vi med betaling til du har ankommet. Da blir det også lettere å melde på flere personer/på vegne av andre.

Ved ankomst kan du betale både med kort og kontant. Meld deg på nå og betal først når du ankommer! Velkommen!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
7. desember 2021
Tid
18:00 - 21:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart