Kalender for Solbukta Ungdomssenter

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Skjærgårdsferien – Bibelcamp i bukta

16. juli @ 18:00 - 20. juli @ 14:00

kr1.150,00-kr2.950,00

Velkommen til Skjærgårdsferien- bibelcamp i bukta!

Det har for lengst blitt en tradisjon med «Skjærgårdsferie» på Solbukta i uke 29. Det starter med innkvartering kl 16.00, etterfulgt av middag (grilling & utendørs bespisning) kl 16.30-18.00. Så er det bare å kose seg med sommer, sol, bading, god mat og bibelfellesskap frem til og med lørdag 20. juli.

Vi lever i en tid hvor de fleste av oss må være enda mer forsiktig med bruken av pengene våre. Dette går jo ofte utover ferie-budsjettet. GLA`NYHET: «Skjærgårdsferien – Bibelcamp i bukta» gjør ALT for å holde prisene nede og vi mener at vi har et sommer-bibelcamp-tilbud som er veldig prisgunstig. Spesielt for barne-familier!

Som før, blir det MARITIM DAG på Strømtangen fyr, nytt av året er at dette er inkludert i fullpensjonsprisen (altså dette koster ingenting ekstra). Det blir morsomme sommeraktiviteter for barn/ungdom og vi har dedikerte ledere som er flinke til å aktivisere barna slik at du som forelder faktisk kan få litt «time off» mens du er hos oss:)

Stikkord for Skjærgårdsferien Bibelcamp er:

  • FLEKSIFROKOST (Du smører din egen lunsj inkludert i frokosten, og spiser den i sola/på stranda/på tur, når du vil!) 
  • SOL & BADING
  • VANNSKI – VANNSKLIE – MARITIM DAG
  • MORGENBØNN
  • BARNEOPPLEGG
  • SEMINAR & KVELDSMØTER

PRISER: Vi differensierer prisene på følgende måte:

Barn <13 år: kr 1150,- (4 døgn!), Ungdom 13-16 år: kr 2075,- (4 døgn!), fra 16 år/voksen: kr 2950,- (4 døgn!) (Barn 0-4 år=gratis!) i disse prisene er alt inkludert (også maritim aften på Strømtangen Fyr!)

Har du spørsmål om priser o.l.? Ønsker du å overnatte i bobil/båt eller telt??: send oss epost eller ring: post@solbukta.no / 69331168

Bryggekiosken er åpen hver dag. Hvis det plutselig skulle komme regn, så har vi nå et splitter nytt aktivitetsrom hvor vi kan ha turneringer i f.eks innebandy, bordtennis, kanonball eller andre morsomme aktiviteter:)

Taler på møtene denne sommeren er Frode Granerud.

Påmelding åpner snart!

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!

Hilsen hovedlederne

Sølvi og Øystein Olimb

Har du spørsmål om annet enn påmelding/priser (f.eks tilbud/innhold i bibelcamp`en) kontakt gjerne hovedlederne direkte:

oystein.olimb@olimb-anlegg.no

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Start:
16. juli @ 18:00
Slutt:
20. juli @ 14:00
Kostnad:
kr1.150,00-kr2.950,00
Kategorier for Arrangement:
, , , , , , , ,
Arrangement Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
www.solbukta.no

Arrangør

Solbukta
Telefon
69331168
Epost
booking@solbukta.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Solbukta
Solbuktaveien 33
Gresvik, 1621 Norge
+ Google-kart