SommerRevy på Solbukta!

I juni kommer noe vi ikke har forsøkt på Solbukta før; Sommerrevy!

Teamet du vil møte på scenen er et fantastisk firkløver med tanke på trimming av lattermusklene, men også med tanke på musikalsk balsam for ørene.

Bjørnar Spydevold har lang fartstid som humorist og sanger. Han var med «Fredrikstadguttane» på Båthusrevyen i 7 sommere på rad. Vigdis Lunde har også spilt revy både sammen med Øyvind «Raymon» Johannessen og ikke minst frontfigurene i Dizzie Tunes! Solbuktas egen Morten Gjerløw Larsen startet også sin karriere som revyartist. Han skrev sin egen revy 16 år gammel, og dette tok han videre til «Julefarsene på Røde Mølle» hvor han spilte bl.a. med Vivi Haug og det var der han ble kjent med Bjørnar Spydevold. Renate Gjerløw Larsen har spilt sommerrevy i Son i flere år, i samarbeid med bl.a. Nissa Nyberget (regi). Dette var store humor-suksesser flere år på rad hvor folk formelig lo seg skakke av gamle revyperler i ny drakt!

Med denne gjengen på plass, ser Solbukta virkelig frem til sommeren! I utgangspunktet er sommerrevyen planlagt for juni måned, hvor bedrifter, symøter og vennegjenger osv. kan legge sin sommeravslutning til «SolbuktaRevyen: på grensa te` allsang»!

Klikk DATOEN under, for å komme rett til bestilling!

Fredag 14. JUNI       Ledige plasser

Onsdag 19. JUNI      Ledige plasser!

Torsdag 20. JUNI     Ledige plasser!