SolbuktaFestivalen!

Årets «SolbuktaFestivalen» har nok det mest innholdsrike programmet til nå! Dette er 6. året på rad vi arrangerer festival helgen i uke 31. I år blir det 5.-7. august.

Vi får besøk av OLE PAUS, som vel ikke trenger noe ytterligere introduksjon. Vi gleder oss også over å ha fått på plass konsert med SOLVEIG LEITHAUG (m/ band)! Frank Ådahl kommer, sammen med Stig Lindell,- som også leder festivalens orkester! I år har vi altså et orkester som spiller på flere konserter og vil lage stor stemning!

Ett av konseptene som dette orkesteret spiller på er et nytt konsept som kalles: «The Sound of Samuelsons», som naturlig nok er et konsertkonsept som løfter frem de største og beste slagerne fra det verdenskjente svenske bandet «Brødrene Samuelson» som tok både Kristen-Europa og USA med storm på 80 tallet.

STEVNE-DAGEN (Søndag):

Her kan du oppleve møte på plenen med sang, Solbukta info og misjonssamtale med Monika og Morten Egerland. Dette blir et utrolig spennende møte med 2 mennesker som har opplevd evangeliets kraft blant unådde folkeslag!

Etter møtet blir det mulighet for å kjøpe grillmat osv. Og kl 15.00 blir det allsang på plenen (se mer info lengre ned på siden)

OVERNATTING:

I år, som tidligere, så legger vi ut billetter og festivalpass for salg. Overnatting SKRIVER DU INN I bestilling i tekst-feltet, men du betaler for overnattingen først ved ankomst. Billettene betaler du for «der og da» når du legger inn bestilling.

Har du spørsmål kan du sende en epost til: post@solbukta.no

Priser: De fleste konsertene koster kr 300,- pr stk, noen koster kun kr 200,- OG du får sterkt rabattert pris om du kjøper festivalpass! (til alle 6 konsertene).

FREDAG:

FRANK ÅDAHL og STIG LINDELL kl 18.00

OLE PAUS kl 20.00

LØRDAG:

Birgitte Bergerud kl 14.00

Solveig Leithaug m/ band kl 17.00

«The SOUND of SAMUELSONS» kl 20.00

SØNDAG:

kl 12.00:

møte på plenen med sang, Solbukta info og misjonssamtale med Monika og Morten Egerland. Dette blir et utrolig spennende møte med 2 mennesker som har opplevd evangeliets kraft blant unådde folkeslag! Kollekten på årets stevne går til Solbuktas eget prosjekt: Ny møtesal, som er planlagt ferdig i november 2023!

kl 15.00:

Allsang i bukta m/ Renate & Morten Gjerløw Larsen kl 15.00

OBS: i år blir scenen/festivalen på den nederste plenen ned mot brygga! Vi tror dette vil gi en lunere opplevelse enn å sitte ute på den store plenen øverst på området. Camping vil derfor ikke være mulig nede ved vannet, men vil da bli henvist først og fremst til hagen midt på plassen (ved kontorbygget). Eventuelt kanskje et par plasser ved vannsklia øverst på den nedre plenen. Ta gjerne med egen campingstol til konsertene!

PÅMELDING/BESTILLING:

Se nedenfor, og klikk konserten/navnet du ønsker, så kommer du rett til bestilling.

Festivalpass (alle 6 konsertene: kun kr 990,-) (KLIKK HER)

FRANK ÅDAHL & STIG LINDELL (kr 300,-) (KLIKK HER)

OLE PAUS (KR 300,-) (KLIKK HER)

BIRGITTE BERGERUD (kr 200,-)

SOLVEIG LEITHAUG (kr 300,-) (KLIKK HER)

The SOUND of SAMUELSONS (kr 300,-)

Søndag: (Stevnet: Formiddagsmøte kl 12.00 på plenen = gratis/ingen påmelding nødvendig!)

Søndag: ALLSANG I BUKTA (kr 200,-)