Familieferie på Solbukta!

Skjærgårdsferien har blitt en tradisjon i uke 29, midt i ferietiden. Fra 19. -23. juli kan du altså oppleve et arrangement som er 2 i 1: familieferie og familieleir i ett. Kjennetegnet til Skjærgårdsferien er: Når ordet ferie er med i overskriften betyr det dager med sol, bading, fleksifrokost, morgenbønn, barneopplegg, vannski, vannsklie, kveldsmøter og maritim kveld, lover leirsjefen Øystein Olimb.

I ferien skal det være lave skuldre og ikke alt for mye program. Dette er feriedager spesielt tilrettelagt for barnefamilier, og med eget opplegg for barn og ungdom, understreker han.
Marit Thingbø er med som taler. Sammen med mannen Leif har hun mange spennende historier å fortelle oss!

Familieferien starter tirsdag 19. juli
og varer til lørdag 23. juli. onsdag 20. juli er det «maritim aften» (kun for Skjærgårdsferiens deltakere). Her drar vi på båttur til Strømtangen Fyr, nyter skjærgårdsidyllen i Onsøylandet, og koser oss med «havets festbord» servert ute på fyret.
Øystein blir ikke alene som leder. Han vil ha med seg en fin gjeng som skal sørge for at dette blir feriedager alle kan glede seg til og sikkert også vil huske med glede. Øystein gleder seg til å treffe både små og store, og han gleder seg ekstra til turer i skjærgården og et spesielt måltid ute på Strømtangen. Strømtangen er en perle ved inngangen til Fredrikstad. Øya består av en flott brygge med plass til båter og flere utleiehytter. Hele Strømtangen blir nå tatt vare på  av Foreningen Onsø-Beviset. Alt av arbeid gjøres av  noen staute karer med en enorm dugnadsvilje. Her ute blir det en maritim aften med god mat, lover Øystein.

Det er ikke første gang Solbukta inviterer ti Skjærgårdsferie. Her gjengir vi hva tre tidligere deltakere har fortalt:

«Vi bada og spiste is. Det beste var å leke med de andre jentene og vi hadde det veldig gøy». Jente 4 år

«En fin kombinasjon av sommeridyll, fellesskap og påfyll. Både åndelig og fysisk». Mann 27 år.

«En herlig avslappende ferie med godt selskap, god mat og fine møter. Maritim aften var helt fantastisk. Dette blir en fast tradisjon.» Kvinne 36 år

Priser:
Dersom du bor i båt er prisen kr 200,- / 260,- pr døgn inkl strøm (uten måltider). Campingvogn/bil: kr 300,- pr døgn inkl strøm + måltider.

Flexifrokost koster kr 110,- (Voksen/ fra 15 år) og 80,- (barn under 15 år) Dette er inkludert matpakke!

Middag kr 150,- (voksen fra 15 år) og kr 100,- (barn under 15 år).

(Enkelt kveldsmat: kr 80,- voksen/fra 15 år) og kr 60,- (barn > 15 år) Obs: kveldsmat er «gratis» dersom du betaler for de andre måltidene (dvs: hvis du avstår fra de andre måltidene og kun vil ha kveldsmat, så koster det kr 80,-/60,-, som nevnt over).

Maritim Aften (Sjømat buffet på Strømtangen fyr) kr 250,- pr voksen/ fra 15 år) og kr 100,- pr barn under 15 år.

Overnatting: leie av rom med bad (pr døgn) kr 300 pr voksen og 200 pr barn (under 15 år). Maxpris pr familie i flersengsrom: kr  800,- pr døgn. Sengetøy er ikke inkludert, men kan medbringes eller leies (på bestilling). Sovepose er ikke tillatt av hygieniske årsaker. Det legges dyne og pute på alle senger.

Påmelding: Klikk her!

Skjærgårdsferien plakat 2022