PULS – unge voksne møtes på Solbukta

PULS er et nytt tilbud til unge voksne fra hele landet, der hensikten er å gi deg et meningsfullt pusterom i hverdagen. Lengter du etter bedre rutiner for å leve nær Jesus i hverdagen? Lurer du på hva Gud ønsker at du skal bruke livet ditt til akkurat nå? Slike spørsmål tror vi du kan finne svar på i løpet av PULS-helgene.  Det er Misjonssambandet , Region Øst, som står bak dette nye tilbudet til unge voksne.

Det er lagt opp til totalt fire uavhengige helger, to før jul og to på nyåret, alle med litt ulik lengde og tematikk. Det er mulig å være med på en eller flere av samlingene. 

Oss to – 8.10 – 10.10.2021 (Uke 40) 
Å kjenne Jesus – 4.11 – 7.11.2021 (Uke 44) 
PULS Hjemme – 7.1 – 8.1.2022 (Uke 1) 
Den hellige ånd i mitt liv – 24.2 – 27.2.2022 

I omtalen av står det blant annet at du kan forvente deg dette på alle arrangementene 

  • Tid til å bli bedre kjent med Gud og deg selv 
  • God mat 
  • Samtaletilbud 
  • Livsnær og praktisk undervisning 
  • Smak av retreat, med noe stilletid og Jesusmeditasjon 
  • Tid til søvn og egentid 
  • En ramme for dagen, med morgenbønn og kveldsbønn 
  • Gode turmuligheter i vakker skjærgårdsnatur 
  • Akustisk lovsang og fellesskap med hverandre 
  • Mobilfri sone 

Vi tar med omtalen for den første samlingen.
For mer informasjon og påmelding gå til  https://www.nlm.no/puls

Oss to – 8.10 – 10.10.2021 (Uke 40) 

PULS inviterer unge par til ei helg med hvile, fellesskap, undervisning som styrker forholdet, forkynnelse og lovsang. Helga er for alle par, under 40 år (ingen nedre aldersgrense) – enten dere er kjærester, forlova eller gift. 

Eivind Sætre, sjelesørger i Misjonssambandet; underviser denne helga. Noe av tiden er satt av til livsnær og viktig undervisning om tema som er relevant for å bygge et enda bedre parforhold – det kan alltid bli enda litt bedre! Utenom dette blir det god mat, lovsang, forkynnelse, og god tid til å være bare dere to sammen. Vi legger til rette for felles tid rundt en bibeltekst, og/eller dere kan for eksempel bruke tiden til å gå en tur eller bare slappe av. Det er også tilbud om samtale, der du kan ta med konkrete spørsmål, eller bare komme for å få en god prat og bli bedt for. 
 Dagene er rammet inn av de faste elementene for alle PULS-arrangement (se over). 

Bidragsytere: Eivind Sætre, Lars Martin og Ingri Vik, Maria Celine Lundeby (flere bidragsytere annonseres fortløpende på Facebook-arrangementet) 

Pris: 3400,- per par   Pris med reiserabatt: 2900,- per par. Prisen inkluderer full kost (tre middager) og overnatting i dobbeltrom. Kjærester og forlovede par blir tildelt rom hver for seg, med en annen av samme kjønn. Tillegg for enkeltrom 300,- 
Oppstart fredag 8.10 kl 18 (fleksibel ankomst fra 15). Ferdig søndag 10.10 kl 15. Du finner arrangement og mer informasjon på Facebooksiden PULS Unge Voksne.