JUL I BUKTA 5

Ja, det er lenge til jul og kanskje tidlig å reklamere for julebord:) Men mange har ringt oss og lurer på om salget har startet, og svaret er ja:)

Denne jula blir det altså «Jul i bukta 5» på Solbukta og vi ønsker nye og gamle gjester HJERTELIG velkommen! Rammen blir som før, showet er nytt hvert år, og Renate er tilbake etter ett års pause. Resten av gjengen er den samme: Morten Gjerløw Larsen med bandet: Arild Mortensen, Bjørnar Pettersen, Dag Anders Sandell og Jon-Erik Gretland. Lyd: Tommy Gundersen.

Selv om de fleste i denne målgruppa nå er vaksinert, så vil vi uansett ta forhåndsregler med tanke på smittevern og avstandsregler. Om 1-meteren skulle forsvinne før «Jul i bukta» starter, vil vi uansett legge opp til litt mer «luft» mellom bordene, enn vi hadde før koronaen. Vi vil også ha mye fokus på håndhygiene i alt som har med behandling og servering av mat å gjøre. Med dette håper vi at alle vil føle seg trygge på å komme til oss før jul og oppleve utsøkt julemat & show.

Solbuktas juleshow har stort fokus på hva jula faktisk handler om (slik vi har hatt vært år) og hos oss er det altså helt alkoholfritt, noe vi har fått svært positive tilbakemeldinger på. Vi starter 25. november og spiller frem til 17. desember.

Bestille?

Det gjøres her på nettsiden. Rett nedenfor her, finner du liste over alle datoer vi spiller «Jul i bukta». Klikk på datoen du ønsker plasser til, så kommer du rett til bestilling! Det enkleste er om du bestiller alle billetter i ett navn. Da får dere automatisk plasser samlet. Hvis du ønsker å sitte sammen med noen som allerede har bestilt plass, skriver du bare litt info om dette i bunnen av siden der du fyller ut person-informasjon i bestillingen din. (Feltet heter «tilleggsinformasjon» og står rett under der du skriver inn e-post adressen din). Når du klikker på datoen under, kommer du til bestillingssiden for valgt dato. Skroll til bunnen og du ser en ramme med en blå/lilla knapp. FØRST velger du ANTALL med + tegnet, så trykker du på den blå/lilla knappen som heter «kjøp billetter».

25. november

1.desember

2. desember

3. desember

4. desember

8. desember

9. desember

10. desember

11. desember

15. desember

16. desember

17. desember