GARNESS er klare for SolbuktaFestivalen!

SolbuktaFestivalen er et utendørs arrangement i rusfritt miljø. Som ifjor sommer vil vi ha gode smitteverntiltak og alle våre gjester vil enkelt kunne oppleve konserter og samtidig slippe å være redd for nærkontakt med andre.

Vi har ventet lenger enn vi pleier med å lande avtaler med artister, men nå begynner kabalen å komme på plass. Bl.a. får vi besøk av GARNESS! Vi gleder oss stort til å ønske disse to fantastiske damene (med band) velkommen til Solbukta! Vi får også besøk av Sveinung Hølmebakk og vi gjentar suksessen med Renate Gjerløw Larsens konserter på festivalen! Hold av datoene 6.-8. august! :) 
SolbuktaStevnet arrangeres også i år: på søndagen (8. august). Her vil det bli tradisjonelt møte kl 12.00-14.00, og konsert kl 15.00 (Se program rett under her. Info om billettbestilling kommer snart)

PROGRAM:

SolbuktaFestivalen og Stevnet (6.-8. august 2021)

Fredag 6.8.

Konsert kl 19.00: Renate Gjerløw Larsen, Trond Gilberg og Anina Radotina (Inng. Kr 250)

Lørdag 7.8.

Konsert kl 16.00: Sveinung Hølmebakk (Inng. Kr 250,-)

Konsert kl 19.00: GARNESS (inng. Kr 250,-)

Søndag 8.8.

kl 12.00: Utendørs søndagsmøte på plenen med lovsang. Taler: Kåre Johan Lid (gratis inng)

kl 15.00: Allsangkonsert med Solkoret, Renate og Morten Gjerløw Larsen (inng. Kr 200,-)