GUBBELEIREN FLYTTES TIL JANUAR!

OPPDATERT: Korona-restriksjonene gjør igjen at vi ikke kan arrangere. Nå velger vi å flytte Gubbeleiren til sin opprinnelige plass i kalenderen: 3. helgen i januar. Dette betyr at Gubbeleiren blir lørdag 22. januar – søndag 23. januar 2022!

DERSOM du ønsker å beholde plassen din, og bli med på flyttingen til 22.-23. januar 2022,- behøver du ikke foreta deg noen ting. Men skulle du ønske å avbestille, så gi oss beskjed og du får pengene tilbake. Egil Svartdahl har sagt at han skal forsøke å blir med over til januar 2022, noe vi får bekreftet i september. Alle som er påmeldt har fått tilsendt mail om dette. Finner du ikke mailen fra oss? Sjekk spam/søppelpost.

Det er fortsatt noen få ledige plasser til leiren, så om du skulle ønske å melde deg på nå, er det ikke for sent:)

Har du spørsmål kan du sende oss en e-post: booking@solbukta.no eller ringe 69331168.

Tusen takk for alles tålmodighet og støtte i en vanskelig tid.

Mvh alle oss på Solbukta!