Her er nye datoer for LUNSJ-konsertene..

Trond Gudevold`s «Klassisk Koldtbord» 26. april UTGÅR! penger vil bli refundert.

Vi har tidligere flyttet Musicals til Lunsj frem til 20. og 22. april. Fredrikstad er blant de kommunene som har fått forlenget nedstengingen til 25. april. Vi takker vårt publikum for samarbeidsvilje og forståelse i en vanskelig tid! «Musicals til lunsj» m/ Renate og Morten som skulle vært 22. april flyttes til FREDAG 14. MAI (mail er sendt til alle påmeldte) «Musicals til lunsj» som skulle vært 20. april flyttes til LØRDAG 29. MAI

Opplegget på flyttede datoer,- inkludert klokkeslett er helt identisk (starter 12.00, ferdig 15.00).

Klassisk Koldtbord spilles 26. april. Du får først servert en utsøkt lunsj inkl dessert og kaffe. Så inviteres du til å bli med operastjerne Trond Gudevold (fra Fredrikstad) på en reise i ord og toner, hvor du får smakebiter fra hans mange opplevelser i en spektakulær internasjonal reise! Pianist: Ellen Marie Carlsen.