Kranselag for det nye garasje-bygget

Mandag var det «kranselag» på Solbukta i anledning den nye garasjen. Tømrerlinja på Greåker videregående skole har gjort en fantastisk jobb og har vist vilje til godt samarbeid!
-Vi er virkelig takknemlig, sa styreleder Øystein Olimb under den enkle markeringen. Han takket på vegne av hele Solbukta! En varm takk ble også gitt til alle som har bidratt til finansieringen av garasje-prosjektet.

Det nye garasjebygget
er på 70 kvadratmeter, og det er altså tømrerlinja ved Greåker videregående skole som har stått for oppføringen av bygget, med start i midten av september i fjor og med planlagt ferdigstillelse før påske i år.  Flere elever har deltatt i byggeprosjektet 2-3 dager hver uke. Prosjektet har en kostnadsramme på 400.000 kroner, pluss merverdiavgift.