Vi avlyser ikke gubbeleir og frivillighetsfest før vi må!

Vi ønsker alle Solbukta-venner et godt nytt år, selv om regjeringens nye tiltak gir oss en tøff start på 2021. Solbukta har invitert til frivillighetsfest fredag 22.januar og deretter Gubbeleir lørdag 23.januar til søndag 24.februar. Vi avlyser ikke disse arrangementene nå, da vi håper de strenge tiltakene blir opphevet 18.januar.

Daglig leder på Solbukta, Morten Gjerløw Larsen, har stor forståelse for at regjeringen iverksetter strenge tiltak for å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte. Med korte frister er det imidlertid vanskelig å planlegge arrangementer framover, men Morten mener det er viktig å gjennomføre arrangementer der mennesker kan møtes innenfor trygge rammer.

-Vi beviste gjennom våre julebords-arrangementer «Jul i bukta» at vi kan håndtere korona-reglene på en god måte, og det vil vi fortsette med. Alle som kommer til Solbukta skal vite at de blir godt ivaretatt og at vi legger alt til rette for hyggelige og innholdsrike arrangementer, sier Morten.
Dersom de strenge tiltakene ikke blir opphevet vil alle få melding om eventuell avlysning umiddelbart etter regjeringens nye pressekonferanse.

Det er fortsatt ledige plasser på frivillighetsfesten
Vi håper mange av våre frivillige medarbeidere ønsker å bli med på frivillighetsfesten fredag 22.januar kl.18.00. Denne kvelden ønsker styret for Solbukta å vise at vi setter stor pris på alle som gjør en innsats for stedet på ulike måter.
Vi byr på gratis middag og kaffe/kake, og styret på Solbukta vil fortelle om året som har vært, året som kommer, og endel om planer som ligger lengre frem i tid. Styret ønsker også å åpne for spørsmål, kommentarer og ytringer fra alle som har noe på hjertet!

Som en ekstra «happening» denne gangen, ønsker vi å gjøre litt «stas» på Steinar Gulbrandsen sammen med dere som kommer. Han går over i en pensjonist-tilværelse fra 1.2.2021, og vi håper mange vil være med å hylle Steinar for alt han har gjort og gjør for Solbukta. Av hensyn til bevertningen er det fint om du melder deg på festen snarest mulig slik at vi får en oversikt over hvor  mange vi skal dekke til (innenfor tillatt antall)

Påmelding til: post@solbukta.no (merk: «Frivillighetsfesten» i emnet).

Viktig at «gubber» kan møtes
Årets Gubbeleir er altså planlagt til 23-24. januar. Her begynner vi med lunsj på lørdag og avslutter med middag på søndag. Her blir det både spennende foredrag og en meget interessant andaktsholder! Pr i dag er det 7 ledige plasser på leiren. Påmelding til gubbeleiren: https://solbukta.no/arrangement Leiroppholdet koster 990,- kroner.

På leiren vil du møte fotograf og pensjonert drabantby-arbeider Jonny Olsson. Han vil holde foredrag sin seilas langs norskekysten og vise spektakulære bilder. Kanskje får vi noen foto-tips også med oss på veien.
Tidligere generalsekretær i Blå Kors, Geir Gundersen, har dessverre meldt forfall grunnet sykdom i nær familie. Det beklager vi, men vi jobber med et par spennende alternativer. Disse vil vi komme tilbake til så snart de er på plass.
Teolog og fellesskapsutvikler Sven Arne Lundeby vil være med som andaktsholder og vil ta for seg temaet om å være mann.  Sten Næss deltar både som andaktsholder og pianist.

Dette blir garantert en flott helg for voksne mannfolk. Det er godt å komme ut og godt å komme sammen.
-Så folder vi hender i håp om at smitten kommer under kontroll og at vi kan få en flott week-end på Solbukta, avslutter Morten Gjerløw Larsen.