Velkommen til «Jul i Bukta». Vi avlyser ikke, 15 ledige plasser 15.desember

25.november starter vi som planlagt med JUL i BUKTA!

OPPDATERT: Med nye retningslinjer for offentlige arrangementer har det vært nødvendig å reorganisere «Jul i bukta». På grunn av «fastmontert sete»-regelen må vi gå ned til 50 gjester pr kveld, men det blir ingen avlysninger. I stedet har vi satt inn ekstraforestillinger, forteller en spendt Morten Gjerløw Larsen.

De personene som måtte «flyttes» er alle blitt kontaktet. Hvis du ikke har hørt noe går alt som planlagt i ditt tilfelle og du er fortsatt hjertelig velkommen til den datoen du har kjøpt billett til! 
Bjørnar Spydevold og Morten Gjerløw Larsen er i førjulsstemning. De to gleder seg til å presentere et spenstig show, og lover topp musikere på de totalt 16 kveldene som er under forberedelse. Tidligere utgaver av det alternative julebordstilbudet har fått strålende kritikker, og dermed er lista lagt også for årets utgave.
Dette blir korona-tilpassede arrangementer med tanke på smittevern. Èn-metersregelen vil bli overholdt og fulgt opp

Temaet for årets julebord
er «den aller første julepresangen». Dermed blir julens budskap den røde tråden i årets forestilling.  Solbukta-måka kommer også innom for å sjekke forholdene i adventstida. Det er lite å gjøre for måka akkurat nå.

Bandet er det samme som i fjor. Bjørnar og Morten spilte sammen første gang våren 2000 på «Værstekællær». Forestillingen ble spilt i en verkstedhall på FMV området i meget autentiske omgivelser.
Siden den gang har de med ganske jevne mellomrom holdt konserter sammen. De hadde også stor suksess sammen på julefarsene på Røde Mølle i Fredrikstad i 2000 – 2003. Folk lo ofte så høyt av vi trodde taket skulle lette!
De har spilt kamerater, de har spilt far og sønn og de har spilt nevrotiske tenorer: sammen i angsten, i forestillingen «Bjørnar Kremt & Morten Hàrket» på Båthusteateret.

Etter 17 år er de tilbake,
sammen i et musikalsk humorshow rett før jul. Og denne gangen på Solbukta!
Bjørnar er for mange Østfoldinger kjent for sine julekonserter i Østre Fredrikstad Kirke, men for den som husker lengre tilbake i tid var han solist i «Fermate». Bandet reiste land og strand rundt på turnè og lovsang om Gud. Meget direkte budskap og moderne og fengende musikk! Bjørnar har altså en lang musikk karriere bak seg, fra Fermate tidlige på 80 tallet, og han er «still going strong» i musikk -og teatermiljøet i Østfold.

-Vi håper å se nye og «gamle» publikummere i Bukta, sier en alltid like entusiastisk Morten Gjerløw Larsen, som gleder seg stort til samarbeidet med Bjørnar Spydevold og resten av gjengen som skal bidra til festkvelder med god mat, alkoholfri drikke, mye latter, glede og flotte toner.

Ta med deg noen venner, kollegaer, symøtet, bibelgruppa eller familien! Bestill plass idag! 

Vi har meget detaljerte korona-tiltak. Vi har helt alkoholfrie arrangement og vi overholder til enhver tid 1-meters regelen (om du vil 2 meter også). Vi reduserer til 50 gjester pr kveld, og avlyser derfor IKKE «Jul i bukta». Men: det meste er nå utsolgt, bortsett fra at vi har noen få ledige billetter til TIRSDAG 15. DESEMBER. Så hvis du er rask kanskje du kan få plass. Ring oss: 69331168 eller send mail til: post@solbukta.no

25. november – utsolgt
26. november – utsolgt

27. november – utsolgt

28. november – utsolgt
2. desember – 3 ledige!
3. desember – utsolgt
4. desember – utsolgt
5. desember – utsolgt
9. desember – utsolgt
10. desember – utsolgt
11. desember – utsolgt
12. desember – utsolgt

15. desember – utsolgt
16. desember – utsolgt
17. desember – utsolgt
18. desember – utsolgt