Bli med på Frivillighetsfesten

Alle venner av Solbukta som på ulike måter bidrar som frivillige er hjertelig velkommen til den tradisjonsrike Frivillighetsfesten vår. Det blir gratis middag m/dessert og kaffe til alle. Sett derfor av datoen 22.januar kl. 18.00-21.00, og meld deg gjerne på når du har lest dette.

Bildet: Det er mange som bidrar til at Solbukta kan framstå som et hyggelig og godt sted å komme. Her fra en av høstens dugnader.

Til tross for Covid-19 og alle restriksjonene den fører med seg er det viktig at vi kan møtes og ha en trivelig kveld sammen, -der vi følger gjeldende retningslinjer for offentlige arrangementer.
Styret for Solbukta håper på god oppslutning. Her blir det både middag og kaffe med kaker. Solbukta-styret vil fortelle om de aktivitetene som har vært gjennomført det siste året, og så er vi selvsagt nysgjerrig på om du trives og lurer på om det er noe du kan bidra med videre.

En arena for utfoldelse
Dette er et sted der vi ønsker å tilby et godt og trygt fellesskap og en arena for kreativitet og utfoldelse, sier styreleder Øystein Olimb.
-Uansett: du er hjertelig velkommen til Frivillighetsfesten vår! Denne kvelden håper vi at mange kommer på besøk, og styret vil ogs fortelle om sine planer for året som kommer og for visjoner som ligger noe lenger fram i tid. Her blir det anledning til å stille spørsmål, komme med kommentarer, ytringer og innspill.

Steinar Gulbrandsen har satt sitt preg på Solbukta gjennom en hel generasjon. Nå er det tid for å gjøre litt stas på ham.

Gjør stas på Steinar
Som en ekstra «happening» denne gangen, ønsker vi å gjøre litt «stas» på Steinar Gulbrandsen. Han har vært en trofast «sliter» og fortjener en solid takk for sin innsats, der også kona Turid skal huskes for alt hun har bidratt med gjennom en hel generasjon. Steinar går over i pensjonistenes rekker 1.februar 2021, og vi håper mange vil være med å hylle Steinar og Turid for alt de har gjort og gjør for Solbukta.  Fra februar håper vi de to og mange flere blir med som frivillige på Solbukta i mange år framover.

Bli med på denne kvelden og få med deg hva som skjer framover! Hjertelig velkommen! Av hensyn til serveringen ber vi om at du melder deg på til:  post@solbukta.no (merk: «Frivillighetsfesten» i emnet).