Velkommen til «Jul i Bukta». Har du bestilt billetter?

(I bunnen av denne artikkelen kan du enkelt bestille plass til «Jul i Bukta»!)

25.november blir det førpremiere på årets utgave av «Jul i Bukta», og i år legges det opp til totalt 13 forestillinger. Billett-salget er godt i gang, og foreløpig er drøyt halvparten av alle billetter solgt.  

Mens mange håper å få med seg noen fine høstdager i oktober er Bjørnar Spydevold og Morten Gjerløw Larsen allerede i førjulsstemning. De to gleder seg til å presentere et spenstig show, og lover topp musikere på de totalt 13 kveldene som er under forberedelse.  Tidligere utgaver av det alternative julebordstilbudet har fått strålende kritikker, og dermed er lista lagt også for årets utgave.
Dette blir korona-tilpassede arrangementer med tanke på smittevern. Èn-metersregelen vil bli overholdt og fulgt opp, og det betyr redusert antall plasser og luft mellom bordene.

Bandet er det samme som i fjor. Bjørnar og Morten spilte sammen første gang våren 2000 på «Værstekællær». Forestillingen ble spilt i en verkstedhall på FMV området i meget autentiske omgivelser.
Siden den gang har de med ganske jevne mellomrom holdt konserter sammen. De hadde også stor suksess sammen på julefarsene på Røde Mølle i Fredrikstad i 2000 – 2003. Folk lo ofte så høyt av vi trodde taket skulle lette!
De har spilt kamerater, de har spilt far og sønn og de har spilt nevrotiske tenorer: sammen i angsten, i forestillingen «Bjørnar Kremt & Morten Hàrket» på Båthusteateret.

Etter 17 år er de tilbake,
sammen i et musikalsk humorshow rett før jul. Og denne gangen på Solbukta!
Bjørnar er for mange Østfoldinger kjent for sine julekonserter i Østre Fredrikstad Kirke, men for den som husker lengre tilbake i tid var han solist i «Fermate». Bandet reiste land og strand rundt på turnè og lovsang om Gud. Meget direkte budskap og moderne og fengende musikk! Bjørnar har altså en lang musikk karriere bak seg, fra Fermate tidlige på 80 tallet, og han er «still going strong» i musikk -og teatermiljøet i Østfold.

-Vi håper å se nye og «gamle» publikummere i Bukta, sier en alltid like entusiastisk Morten Gjerløw Larsen, som gleder seg stort til samarbeidet med Bjørnar Spydevold og resten av gjengen som skal bidra til festkvelder med god mat, alkoholfri drikke, mye latter, glede og flotte toner.

Ta med deg noen venner, kollegaer, symøtet, bibelgruppa eller familien! Bestill plass idag! 

KLIKK PÅ ØNSKET DATO OG DU KOMMER RETT TIL BESTILLINGSVINDU FOR BILLETTER/JULEBORD! 

25. november
26. november
2. desember
3. desember
4. desember
5. desember
9. desember
10. desember
11. desember
12. desember
16. desember
17. desember
18. desember