Besteforeldre og barnebarn sammen på leir

17. til 18.oktober kan besteforeldre og barnebarn være sammen på Solbukta. Da ønsker vi igjen velkommen til BBB-leir, denne gang med inntil 60 deltakere. Det er også lov for «reservebesteforeldre» å delta.

Noen er kanskje redd for å reise på leir med den smittesituasjonen vi har denne høsten, men på Solbukta skal alle føle seg trygge.Vi har strenge smittevernregler, og dersom alle som kommer vet at de er friske, så skal dette gå veldig fint, sier Kari Ljøkjell Johansen, som er en av lederne på årets BBB-leir.

Leiren starter lørdag 17.oktober kl.11.30 og det blir lunsj kl.12. Deretter blir det en dag med «bibeldykk», tur til grillplassen i skogen bak Solbukta, med grilling av pølser og forskjellige aktiviteter. Her kan både små og store blant annet prøve seg på balansering på line. Etter kveldsmat blir det kiosk og morokveld.

På søndag blir det igjen spennende «bibeldykk» og aktiviteter med forskjellige poster. I tillegg kommer Roger Gihlemoen sammen med sine døtre for å fortelle og også vise litt av animasjonsfilmene han lager med utgangspunkt i fortellinger fra Bibelen. Roger har vært utsending til Tanzania, der han fikk mulighet til å jobbe med animasjonsfilmene. Roger ønsker å nå barn og unge i Øst-Afrika med animasjonsfilmen «Arven etter Adam», men han håper filmene også kan dubbes til norsk. 

Les mer om Roger og prosjektet HER

Det er Anne Kari Bjørling som skal lede «bibeldykkene». Hun jobber i Rød barnehage på Gressvik og har utarbeidet et kjempefint bibelfortellingsopplegg som kan brukes i samlinger i barnehager og i andre sammenhenger. Hvert tema er beskrevet på et kort. Der er bibelteksten skrevet på en barnevennlig måte, med forslag på aktivitet, bønn, sanger og utstyr som kan brukes i formidlingen. Hvis du syns dette høres spennende ut er det bare å melde seg på. Leiren slutter med middag kl.13.00 på søndag.

Som nevnt er det i år kun 60 plasser. Besteforeldrebegrepet er fleksibelt. Er du tante, onkel, familievenn eller nabo så kan du denne helgen være reservebesteforelder.

Meld deg på HER
Pris barn: 335 kroner, voksne kr 810,-
Påmeldingsfrist er 9.oktober