Salget er i gang på «Jul i Bukta»!

For 20 år siden startet samarbeidet mellom Bjørnar Spydevold og Morten Gjerløw Larsen i en verkstedhall på FMV i oppsetningen «Værstekællær» i år 2000. Idag er de et herlig 2-spann både privat og på scenen. De har sunget sammen i både triste og glade sammenhenger, de har spilt historiske spill, musikaler, farser og revy. De har spilt kamerater, far & sønn, fiender og venner. De har også spilt «seg selv» i en konsertforestilling om hysteriske sangere med «scene-betennelse», for de som husker forestillingen «Bjørnar Kremt & Morten Hàrket» på Båthusteateret for mange år siden. Men juleshow har de ikke spilt sammen siden 2003….før de denne høsten møtes på Solbukta og «Jul i bukta vol.4» ! Vi gleder oss! Smittevernreglene vil bli godt ivaretatt. Solbukta hadde show & middag allerede i slutten av mai («Taube i bukta») og alle våre gjester applauderte både maten, underholdningen,- og først og fremst smittevern-tiltakene våre. Alt dette var veldig gode erfaringer for oss og legge til grunn for våre julebord. Som du sikkert også har fått med deg, så er alle våre julebord helt alkoholfrie,- noe som alene gjør at folk er mye tryggere hos oss før jul, enn mange andre steder i forhold til smittevern. 

Ta med deg noen venner, kollegaer, symøtet, bibelgruppa eller familien! Bestill plass idag! 

Klikk på ønsket dato og du kommer rett til bestillingsvindu for billetter/julebord! 

25. november

26. november

2. desember

3. desember

4. desember

5. desember

9. desember

10. desember

11. desember

12. desember

16. desember

17. desember

18. desember