Ønsker en ny generasjon Solbukta-venner

Solbukta har mange venner og også en egen støttegruppe som trofast bidrar både åndelig og materielt. Nå håper styreleder Øystein Olimb og hans kolleger i styret at en ny generasjon «går om bord».

– Selv er jeg vokst opp med dette stedet, og det har betydd mye for meg om min familie. Derfor har jeg også sagt ja til å spille en aktiv rolle i styresammenheng. Dette skjer selvsagt på frivillig basis, og jeg tror det er mange som kan tenke seg å være med i dette «båtlaget». Frivillig arbeid må være meningsfylt, og jeg opplever at dette er en svært meningsfull og viktig tjeneste. Noen vil sikkert si at det er så lite de kan bidra med, men løfter vi i flokk blir det et viktig løft for Solbukta, sier Øystein Olimb.

Jeg vil si det så sterkt
at Solbukta er en plass som har betydning for evigheten. Stedet er båret fram gjennom generasjoner, og nå er det en ny generasjon som har muligheten til å ta Solbukta et skritt videre. Jeg mener Solbukta fortsatt har en viktig funksjon, og vi har ildsjeler som virkelig brenner for stedet og alt som blir sådd her. Det gir dette en ekstra dimensjon. Stedet er båret fram gjennom generasjoner, og nå er det vår generasjon som har muligheten til å ta dette videre.
Mange har gode minner fra Solbukta. De ligger der som en skatt i livet. Det kristne budskapet er bærende for alt arbeid på Solbukta, og vi mener denne perlen i Øyenkilen fortsatt er et viktig redskap i å vinne mennesker for liv og evighet.