Ny garasje på Solbukta

Et nytt garasjebygg på 70 kvadratmeter vil bli oppført på Solbukta kommende høst og vinter.

Tømrerlinja ved Greåker videregående skole har sagt seg interessert i å oppføre bygget, med start i midten av september og ferdigstillelse før påske i 2021. Flere elever vil delta 2-3 dager hver uke. Prosjektet har en kostnadsramme på 400.000 kroner, pluss merverdiavgift.

Prosjektet finansieres gjennom innsamlede gaver, og foreløpig er det kommet inn 280.000 kroner til prosjektet. Styreleder Øystein Olimb håper på flere gode gaver de neste månedene, slik at prosjektet kan fullfinansieres i løpet av inneværende år. Gaver til dette formålet må merkes med GAVE GARASJE, og benytt gjerne VIPPS #109367 eller kontonummer 82200290735.

Bli med oss på dugnad
Det er mange som legger ned betydelig arbeid på Solbukta, og styret er takknemlig for hver eneste håndstrekning. Når tømrerlinja ved Greåker videregående skole nå vil sette opp en ny garasje er det en del nødvendig forarbeider som må utføres. Det blir noe rivearbeider, rydding og tilrettelegging for støping av betongdekke på totalt 70 kvadratmeter.
-Dersom vi kan samle tre-fire personer på tre planlagte samlinger i løpet av august vil forarbeidene være unnagjort til tømrerne inntar Solbukta i midten av september.
Ta gjerne kontakt med styreleder Øystein Olimb via SMS på nr 900 98 510 om du har anledning til å delta en av følgende dugnadsdager :
Lørdag 22. og lørdag 29.august fra kl. 09.00-15.00, samt torsdag 27.august kl. 18.00-21.00.