Skjærgårdsferien!

Skjærgårdsferien er den perfekte kombinasjonen av ferie og leir for hele familien!

Her samles vi for felles måltider, bibeltimer, lek og moro i tillegg til en del fritid for deg og familien. Her kan du bade, nyte is fra kiosken, spille fotball/volleyball eller ta deg en tur i vannsklia.

I 70 år har Solbukta stadig vokst seg større på opplevelser, og som et verdifullt rusfritt sted for både barn, ungdom, voksne og eldre.

Solbukta ligger flott til ved Glommas munning rett ved Hankø-sundet. Stedet har god plass til mange slags aktiviteter både ute og inne og er et ypperlig leirsted som er kjent for idyll, gjestfrihet og god mat! Kommer du i bil kjører du mot Øyenkilen (mellom Gressvik og Hankø) i Fredrikstad kommune, ca 1 mil fra Fredrikstad sentrum og gamlebyen.

Det har blitt en tradisjon med «Skjærgårdsferie» i uke 29. Fra tirsdag 18. juli til lørdag 22. juli er det FAMILIEN og barna som står i fokus på Solbukta. Skjærgårdsferien er en rimelig sommerleir / familieferie hvor du får veldig mye for en lav sum, både med tanke på mat og opplevelser.

Meld deg på i god tid så du vet at du får plass. Betaling skjer først ved ankomst. Du kan endre/korrigere bestillingen din også etter du har bestilt, ved å gi oss beskjed pr epost, og du kan også avbestille helt uten kostnad/gebyr (senest 1 uke før leiren starter).

OBS: Noter alder på barn og ungdom i bestillingen din, så vi lettere kan planlegge opplegg/aktiviteter!

Stikkord: Kiosk, god mat, vann-leker, sang og musikk, utendørs-aktiviteter for både store og små, lek/aktiviteter for barna slik at de voksne kan få litt fri, og ikke minst maritim aften.

 

Påmelding/mer info? KLIKK HER!